Pandora EUROPE CONFERENCE 2024

V dňoch 4. – 5. júna 2024 sa v Dubnici nad Váhom konala významná udalosť – Pandora EUROPE CONFERENCE 2024. Táto konferencia bola usporiadaná pri príležitosti 20. výročia založenia značky Pandora a zároveň oslávila otvorenie nového logistického centra TSS GROUP. Na konferencii sa zúčastnili distribútori a díleri z viac ako 15-tich krajín, čím podujatie získalo medzinárodný rozmer. Jedným z hlavných bodov programu bolo oficiálne predstavenie novej funkcie systémov Pandora, ktorá nesie názov Pandora CLIMATRONIC CONTROL.

Program konferencie

V rámci konferencie boli zahrnuté rôzne aktivity, vrátane prezentácií a panelových diskusií. Účastníci mali možnosť dozvedieť sa o novinkách a inováciách, ktoré Pandora plánuje uviesť na trh. Diskusie sa zameriavali nielen na technologické inovácie, ale aj na trendy a výzvy v oblasti car security biznisu. Jedným z najzaujímavejších bodov programu bol Pandora Workshop – praktické ukážky jednotlivých funkcií systémov Pandora na vozidlách a motorke. Účastníci mali možnosť vidieť, ako tieto systémy fungujú v reálnom prostredí a aké výhody prinášajú koncovým používateľom. Tento praktický prístup umožnil lepšie porozumieť technológiám a ich aplikáciám, ktoré Pandora ponúka. Súčasťou programu bol aj teambuilding, športové a kultúrne aktivity, či udeľovanie ocenení (Pandora Awards).

Otvorenie logistického centra TSS GROUP

Ďalším významným momentom konferencie bolo otvorenie nového logistického centra TSS GROUP. Toto moderné logistické centrum je kľúčové pre efektívnu distribúciu produktov Pandora po celej Európe. Jeho otvorenie je dôkazom neustáleho rastu a rozvoja značky Pandora, ktorá sa za posledných 22 rokov stala jedným z lídrov v oblasti car security technológií.

Pandora CLIMATRONIC CONTROL

Predstavená funkcia systémov Pandora prináša možnosť komfortného nastavenia teploty vo vozidle (ovládanie vyhrievania, chladenie sedadiel, či funkcia MAX A/C počas letných mesiacov), čím sa výrazne zvyšuje komfort a pohodlie používateľov. Pandora CLIMATRONIC CONTROL bol predstavený prostredníctvom detailnej prezentácie, ktorá ukázala všetky jeho výhody a možnosti využitia.

Pandora EUROPE CONFERENCE 2024 bola úspešným a inšpiratívnym podujatím, ktoré spojilo odborníkov a nadšencov značky Pandora z rôznych krajín. Okrem osláv 20. výročia značky a otvorenia nového logistického centra TSS GROUP priniesla konferencia množstvo nových informácií, diskusií a praktických ukážok, ktoré posilnili pozíciu Pandory ako inovátora v oblasti car security systémov. Účastníci tak odchádzali s množstvom nových poznatkov a nadšení z budúcnosti, ktorú Pandora pripravuje.

Zaujala Vás Pandora Alarm?

Pripravíme Vám nezáväznú cenovú ponuku na mieru.

Zaujala Vás Pandora Alarm?

Pripravíme Vám nezáväznú cenovú ponuku na mieru.

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • Attributes
  • Custom fields
Click outside to hide the compare bar
Porovnávač
Porovnávač ×
Let's Compare! Continue shopping